Basistraining Sjamanisme

Oude wijsheden en inzichten voor een verrijkend leven
Gedurende negen maanden neem ik je mee in de grondbeginselen van het Sjamanisme, ontwikkel je spirituele kennis en werk je aan energetische bewustwording.
Je doet tijdens deze training veel ervaringen op die je in het dagelijks leven toe kunt passen.

Het Sjamanisme kent een groot rijkdom aan rituelen, krachtvoorwerpen en technieken. Gaandeweg het jaar ontvouwt zich een mooie basis waaruit je de rest van je leven kunt putten en wat ervoor gaat zorgen dat je vanuit een dieper bewustzijn je leven vorm en inhoud kunt gaan geven. Het is een ervaringsgerichte training waarin je leert vertrouwen op je gevoel.
Silhouette van een boomstronk

Wat leer je zoal..?

 • Ochtendmeditatie
  Deze meditatie is erop gericht om elke ochtend je energie opnieuw uit te lijnen en jezelf energetisch te reinigen om vanuit daar gegrond de dag te beginnen.
 • Werken met je krachtdier
  Tijdens dit onderdeel ontmoet je jouw krachtdier en leer je hiermee werken wat je leven op verschillende fronten gaat verrijken.
 • Energie balanceren
  Middels verschillende meditaties en oefeningen leer je hoe je jouw energie kunt uitbalanceren en hoe je ervoor kunt zorgen om in hectische situaties beter bij jezelf te blijven.
 • Smudgen
  Smudgen betekent ‘beroken’ en is een spirituele manier om je huis of aura energetisch te reinigen. Tijdens dit onderdeel vertel ik je meer hoe wij smudgen zien vanuit onze traditie en hoe je het praktisch kunt toepassen.
 • Gronden
  Een gegronde staat van zijn vormt de basis om meer bij je werkelijke ik te komen. Hieraan werken vraagt veel inspanning en commitment. Gaandeweg het jaar leer je meerdere technieken en meditaties die je gronding ondersteunen.
 • Levenslessen van het medicijnwiel
  Al vele duizenden jaren maken Sjamanen en andere natuurvolkeren gebruik van het medicijnwiel. Vanuit onze traditie kent het medicijnwiel 24 stenen met elk zijn eigen energie en thema’s. Tijdens deze training leer je de 12 stenen van de cirkel van het leven kennen.
Aanmelden
Vul het formulier hieronder in om je aan te melden.
De investering is op aanvraag.
Deelnemer aan het woord

Waar wil jij je in ontwikkelen?

Living your Nature Levenstraject

Een bezield leven leven

Vitaal en afgestemd van start

Groep of individueel