Persoonlijke begeleiding

Hoe zou het voor je zijn als?
Ook kan ik je helpen wanneer je hulp zoekt bij ziekte, (vage) klachten en verschillende soorten problemen. Zodat jij je leven kunt gaan leven zoals het in essentie voor je bedoelt is. Want jij verdient het om te leven vanuit zelfvertrouwen, innerlijke rust & kracht. Een leven waarin je jouw grenzen bewaakt, je intuïtie durft te volgen, je unieke kwaliteiten kan inzetten en keuzes kan maken die kloppend zijn bij wie je in essentie bent.
Je een plek vindt waar je de tijd kunt nemen om onder begeleiding antwoorden te gaan vinden op levensvragen, oude wonden te helen, helderheid te krijgen op wie je wil zijn en wat je pad is. Het is mogelijk en je hoeft dit niet alleen te doen. Vanuit mijn praktijk in Elp, en op locatie, begeleid en ondersteun ik mensen die vastlopen op hun levenspad of graag ondersteuning willen om te werken aan hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.Om je een idee te geven wat mogelijk is:

  • Je bent op een moment in het leven aangekomen dat je jezelf vaak de vraag stelt, wat wil ik nu eigenlijk echt? Iedereen lijkt vooruit te gaan, behalve jij. Je hebt het gevoel dat je stilstaat.
  • Je bent op zoek naar rust. Je hoofd draait overuren en de uitknop is lastig of niet te vinden. Uit je hoofd, in je lijf maar je bent zoekende hoe hier te komen en met name hoe dit vast te houden door de dag heen.
  • Leren en ontwikkelen vanuit het mentale brengt je niet verder. Je hebt behoefte aan meer diepgang. Leren vanuit traditionele werkvormen.
  • Je hebt al een tijd vage klachten en vanuit het medische circuit komen er geen oplossingen.
  • Je hebt een hoop ballen in de lucht te houden en je moet van alles van jezelf. Grenzen stellen is een uitdaging.
  • Je wil leren om je leven op een natuurlijke wijze te manifesteren. Los van de gebaande paden. Je bent hierin op zoek naar diepgang.
  • Je wil heel graag dingen anders, maar je vindt het lastig keuzes te maken die goed voelen voor jou.
  • Je staat altijd voor een ander klaar (je partner, collega’s, vrienden) en je vindt het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Zelf kom je nergens aan toe. Jezelf wegcijferen is je tweede natuur.

Hoe werkt het?

We beginnen met een eerste kennismakingsconsult en vanuit daar kijken we samen wat er speelt, waar je aan wil werken, welke eventuele klachten je hebt en ontvouwt zich een proces welke passend is bij jouw situatie. Soms zijn we met een paar sessies klaar maar het kan ook zijn dat we een langere tijd intensief aan het werk zijn. In mijn praktijk werk ik op basis van healing, reading, meditaties en coach gesprekken.
Ik wil graag een consult

Waar wil jij je in ontwikkelen?

Living your Nature Levenstraject

Een bezield leven leven

Basistraining Sjamanisme

Groep of individueel

Vitale start van je dag

Groep of individueel