Energetisch in Balans

Een individueel traject voor iedereen die op zoek is naar meer rust, bewustzijn, balans en eigenheid.
Energetisch in Balans. Dat klinkt fantastisch echter is het een hele uitdaging. Een levenskunst waar veel mensen mee worstellen in deze tijd. Een van de redenen dat er in deze tijd veel onbalans is, is omdat mensen veel van zichzelf vragen.

Er moet van alles waardoor er een onnodige druk ontstaat met alle gevolgen van dien. Veel van ons staan constant aan en hebben moeite met rust vinden, nee zeggen, grenzen stellen, in balans blijven en alle ballen in de lucht te houden.

De uitdaging is dan ook hoe overeind te blijven in de hectiek van je omgeving? Je werkt hard, maar heb je wel tijd om je accu op te laden? En hoe laat je die accu eigenlijk op? En hoe zorg je ervoor dat je accu vol blijft?Altijd maar doorgaan en het ook altijd leuk houden is een illusie. Dat weet je zelf ook wel. Hoe vind je de balans tussen gas geven en rust houden? Meer energie, eigenheid en meer balans, dat is waar we in dit programma aan gaan werken.

Sta weer veerkrachtig en energiek in het leven. Dan ben je een inspiratiebron voor jezelf én je omgeving. Je kan het leven niet meer dagen geven, maar de dagen wel meer leven.

Maak een pas op de plaats om je balans te herijken en uit te vinden hoe in deze staat van zijn te blijven. In dit traject krijg je inzichten hoe energie werkt en wat je allemaal kunt doen om jezelf in balans te krijgen en te houden."Word je eigen medicijn en bouw aan jouw meest gezonde, gelukkige en energieke toekomst"
Wat leer je zoal om in balans te komen en te blijven?
  • Jezelf te voeden op alle niveaus: fysiek, mentaal, spiritueel, energetisch.
  • Los te komen van blokkades en aangeleerde overtuigingen.
  • Je leert hoe je jouw energie bij jezelf houdt.
  • Je ontdekt waar het leven voor je om draait en waar je jouw energie op wil richten.
  • Je leert jezelf energetisch beschermen.
  • Je leert hoe je je hoofd meer ‘uit’ kunt zetten.
  • Je krijgt een verdiepend inzicht krijgen welke ballen je allemaal in de lucht moet houden van jezelf en welke drijfveer hieronder zit.
  • Je leert verschillende meditaties om energetisch in balans te komen en te blijven.
  • Je krijgt handvatten wat je zoal kunt doen je om je energie uit te balanceren.
  • Je leert grenzen stellen.

"Meer zijn, minder moeten"
Allereerst hebben we samen een gesprek, en luister ik naar jou verhaal. Dan gaan we kijken wat je doelen zijn, wat wil je bereiken, hoe Energetisch in Balans komen voor jou werkt, waar je tegenaan loopt. We kijken per sessie wat zich aandient en opgelost mag worden, waar aan gewerkt mag worden.

Je wordt je tijdens het programma steeds meer bewust van je eigen kracht en hoe je jouw energie in balans kunt krijgen en houden. Hierdoor maak je de weg vrij om een leven te gaan leven zoals dat in essentie voor je bedoelt is. Ik loop dit pad met je mee en ondersteun je waar nodig en ben er voor je wanneer je eventueel vastloopt.
We gaan samen op zoek waar de blokkades liggen. Ik kan het niet oplossen voor je, ik kan niet je gedrag veranderen. Dat zal je zelf moeten doen. Maar ik help je wel, door je soms een spiegel voor te houden en je ideeën mee te geven of inzichten.

De aanpak van Energetisch in balans is erop gericht nieuwe inzichten en meditaties te borgen in het dagelijks leven. De intensiteit van het programma is hoog echter zul je merken dat hoe meer je van jezelf geeft hoe meer je ervoor terugkrijgt. Tussen de sessies door krijg je verschillende oefeningen mee voor thuis en eventueel voor op je werk.


Op maat, individueel, helemaal voor jezelf!

Werkwijze & aanpak

Het programma kent een looptijd van 4 tot 6 maanden. De looptijd is afhankelijk van de intensiteit gedurende het programma.Looptijd

Sessies duren ongeveer een 1 a 1.5 uur wanneer we binnen werken. Wanneer we de natuur ingaan tussen de 1.5 a 2.5 uur.Frequentie

Sessies vinden wekelijks / om de week plaats. Afhankelijk van de behoefte en wat nodig is om te doen.Duur sessies

Ik wil graag een intakegesprek
De investering is afhankelijk van de intensiteit/duur. Na je intakegesprek ontvang je een voorstel op maat.